BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Thaiföldi ingatlanok hazai befektetőknek

Thaiföldön, Pattayán kínál új építésű apartmanokat a Cape-csoport, melyek értékesítése februárban kezdődik, addig az érdeklődők regisztrációit fogadják.

Az értékesítő és fejlesztő egy Thaiföldön bejegyzett, magyar, francia és szingapuri tulajdonban lévő társaság. Az első apartman házban 7 emeleten 32 darab 1-3 szobás, 51-103 négyzetméteres lakás lesz. Az EVO négyzetméter árai 275 ezer forinttól egészen 535 ezer forintig terjednek. A ház átadását decemberre ígéri beruházó. Ezt még egy 79 és egy 315 lakásos beruházás követi, melyek a The Cape és Aqua fantázianevet kapták. A Cape építése júniusban kezdődik, míg az Aqua csak a tervezőasztalon létezik csupán.

Dobos Veronika a befektető EVO Development értékesítési vezetője szerint a térség ingatlan árai folyamatosan növekednek, így a térség jó befektetésnek számít. Az értékesítő társaság vállalja megvásárolt ingatlanok bérbeadásának megszervezését, amennyiben ezt a tulajdonos igényli.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.