BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Jönnek a napelemes mobilok! – Fotók!

Az LG és a Samsung is bejelentette: hamarosan környezetbarát mobilokat dob piacra. A feltöltést szolgáló napelemek a telefonok hátoldalán találhatóak és mindkét prototípus elkészült már.

A Samsung Blue Earth nevű modelljéről jóval többet lehet tudni, mint az LG hasonló készülékéről.

A gyártó szerint a napelemes telefon egy lekerekített kavicsra emlékeztet, természetbarát, lebomló műanyagból készül, a napelemek pedig a hátoldalon találhatóak – írja a PC World.

Az LG egyelőre nem sokat közölt saját készülékéről, de az sejthető, hogy a "zöld" modell a KF750 Secret külsejét örökli majd, napelemekkel gazdagítva.

A két cég ma, szinte teljesen egy időben jelentette be az új modellek érkezését. Mindkét típusra igaz, hogy a telefonokat önmagukban nem tudja feltölteni a napkollektor, feladata, hogy a hagyományos akkumulátort segítse. Ennek megfelelően mindkét modellt akkumulátorral forgalmazzák, bár mind a Samsung, mind az LG gyorsabb és gazdaságosabb feltöltést ígér.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.