BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

TomTom Map Share: túl az ötmilliomodik javításon

A TomTom 2008 decemberében bejelentette, hogy a 2007 júliusában elindított, felhasználók javításaiból épülő TomTom Map Share™ szolgáltatás elérte az ötmilliomodik javítást. Az felhasználóktól érkező Map Share javításokat a TomTom külön-külön, országokra lebontva kielemezte és az összesített statisztikák alapján megnevezte az egyes országokban legtöbb javítást véghezvivő felhasználóit.

Magyarországon Pataki András, ceglédről volt az a lelkes felhasználó, aki több mint 1200 Map Share™ javítással nem csak idehaza, de a keleteurópai országok viszonylatában is elsőként került ki.

A TomTom kimagasló közösségi hozzájárulásának elismeréseként ezért, Pataki Andrást a magyar Map Share™ Road Warrior Award 2008 díjjal, valamint egy TomTom GO 630 Traffic navigációs készülékket és egy egyéves Map Update Service™ előfizetést tartalamzó ajándékcsomaggal jutalmazta meg.

Az ajándékkészüléket és a hozzátartozó előfizetéscsomagot Nánási Gergely a TomTom újonnan kinevezett, magyarországi senior account menedzsere adta át ünnepélyes keretek között.

A Map Share™ szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a TomTom felhasználók navigációs készülékükkel folyamatos térképjavításokat vigyenek véghez saját térképeiken. A Map Share™ rendszeren keresztül beérkező javításokat a TomTom moderátorai ellenőrzik, majd azt követően ingyenesen elérhetővé teszik a TomTom Map Share™ közösség számára, garantálva ily módon, hogy a TomTom felhasználók mindenesetben a legnaprakészebb térképeket használhassák.

Természetesen a TomTom készülék megvásárlása és a hozzákapcsolodó szolgáltatások megléte önmagában nem teszi kötelezővé a javítások közzétételét. 

„A TomTom Map Share szolgáltatás világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy a rendszer elidítása óta eltelt relatíve rövid idő alatt a Map Share™ már túl van az ötmilliomodik javításon.

Mindezt egy közösségi alapon működő, felhasználóbarát szolgáltatásnak köszönhetően, amely kimondottan azzal a céllal jött létre, hogy tovább javítsa a térképek minőségét.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.