BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nevet vált a Road Parcel futárszolgálat

A trans-o-flex Logistics Group-hoz csatlakozva működik tovább áprilistól a 2007-ben az Osztrák Posta által megvásárolt csomaglogisztikai vállalkozás, a Road Parcel.

 A tulajdonos fontosnak tartja a leányvállalatok egységesítését – mondta el Axel Spörl, a csomag és logisztikai divízió Közép-Kelet-európai igazgatója. A cég így trans-o-flex néven folytatja tevékenységét, amely már létezett Magyarországon, az akkori tulajdonos a Német Posta 2003-ban vezette ki a piacról.

 A társaság tevékenységét újabb szolgáltatások bevezetése és a rugalmas díjstruktúrák fogják jellemezni – jelentette be Pesztericz Péter, a Road Parcel értékesítési és marketing igazgatója. Az új, nemzetközileg ismert márka bevezetése vérfrissítést hozhat a csomagküldők piacára, a potenciális ügyfelek maguktól nyithatnak a régi-új szolgáltató felé, nagy valószínűséggel megversenyeztetik a trans-o-flex vállalatot –mondta el VGO kérdésére az igazgató. A hazai piac nagyon szegmentált, a nagy számú magyar tulajdonú vállalkozás mellett gyakorlatilag az összes nemzetközi csomagküldő szolgálat jelen van – fogalmazott Pesztericz Péter. A trans-o-flex előnyét az igazgató a teljeskörű szolgáltatások nyújtásában látja.

A megbízók küldeményeit a trans-o-flex alapszolgáltatása keretében a következő munkanapon juttatja el bármely magyarországi feladatótól a tetszőlegesen kiválasztott belföldi címzettig, legyen az cég vagy magánszemély. Ezt a „Comfort” (Kényelem) nevet viselő szolgáltatást az ügyfelek kérhetik a következő munkanapon akár reggel 8 vagy déli 12 óráig történő kézbesítéssel, de lehetőség van a szombati kiszállításra is. A trans-o-flex emellett vállal tételes áruátadást, utánvétbeszedést, okmánykezelést és visszáru szolgáltatást is.

A trans-o-flex megoldást kínál azon ügyfeleinek is, akik nagyáruházakba kívánják termékeiket eljuttatni, amennyiben a „Solutions” (Megoldások) szolgáltatást veszik igénybe. Az áruházláncokba történő beszállítást, legyen szó raklapos küldeményről vagy csak egy kisebb csomagról, a trans-o-flex akár már a következő munkanapon elvégzi. Sőt, ha a küldeményeket az áruház a megbízóhoz rendelt időkapuban tudja csak fogadni, a trans-o-flex erre is lehetőséget biztosít.

Nemzetközi küldeményeket a trans-o-flex a tulajdonos Osztrák Posta leányvállalatainak segítségével kézbesít Ausztria, Németország és Szlovákia területén, de kiépített kapcsolatai révén Csehországba és Romániába irányuló küldemények szállítását is vállalja.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.