BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A vállalkozások fele öt éven belül tönkremegy

Ez derül ki a Marketing Commando legfrissebb Internetes szavazásából. A 2009. áprilisában végzett felmérésen 421 megkérdezett kkv vezető 90%-a, 382-an voksoltak arra, hogy az üzleti alapinformációk hiánya felelős alapoknál a vállalkozás kudarcaiért. A megkérdezett mindössze 9%-a, 39 vállalkozó okolta fejlett technikák hiányát.

A kérdést nem lehet a szőnyeg alá söpörni! A KSH adatai szerint az induló cégek 52%-a öt éven belül tönkremegy, amiben a hiányzó üzleti alapinformációk hiányának kulcsszerep jut.

Szinte lehetetlen a vállalkozás indításához és építéséhez szükséges információk beszerzése, az Interneten is kevés a gyakorlatias és valóban hiteles forrás.

Könnyű dolga van a tengeren túli kkv-knak, hiszen az Egyesült Államok kormánya külön hivatalt működtet (US Small Business Administration), melynek célja segítséget nyújtani a vállalkozásoknak.

Már a szervezet honlapján hatalmas mennyiségű, gyakorlatias információ található.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.