BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A DBM Kft. telepítheti Angyalföldön a parkolójegy-kiadó automatákat

Az eredetileg becsülthöz képest mintegy 10 százalékkal olcsóbban, 370 millió forintért telepíthet 210 parkolójegy-kiadó automatát Budapest XIII. kerületében a DBM Banktechnikai Kft. - az eredmény a legutóbbi Magyar Közlönyben jelent meg.

A Budapest Főváros XIII. kerületi Önkormányzat nyílt közbeszerzésen keresett vállalkozót a kerület területére parkolójegy-kiadó automaták beszerzésére, telepítésére és a kapcsolódó szolgáltatások ellátására. A 210 automatát a szállítás után telepíteni, majd programozni kell. Része a feladatnak az üzembe helyezés, a kitáblázás és az útburkolati jelek felfestése is.

Az összességében legelőnyösebb ajánlat lett a nyertes, de az ár döntően esett latba az értékeléskor.

A három ajánlat közül a DBM Banktechnikai Kft.-é lett a nyertes nettó 370,8 millió forinttal. Az ellenszolgáltatás eredetileg becsült értéke nettó 400 millió forint volt.

 

MTI Eco-->

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.