BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Negyedmilliárdért újítja fel az autópályákat az ÁAK Zrt.

Nettó 250 millió forint keretösszegig, május 26-i kezdéssel írt ki nyílt közbeszerzést nagyfelületű burkolatjavításra az Állami Autópálya Kezelő Zrt. - a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A kiírásban szereplő felsorolásban az autópályák, illetve gyorsforgalmi utak mellett az azokhoz kapcsolódó bevezető és elkerülő utak is szerepelnek.

A felhívás szerint ajánlatot az a cég tehet, amelynek az elmúlt három évben összesen legalább nettó 180 millió forint volt az árbevétele, és ebből országos közúton végzett burkolatjavítás, burkolat-felújítás, vagy burkolatépítés legalább nettó 150 millió forintot tett ki.

Az ajánlattételi határidő április 23. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes, de az értékelési szempontok közül az ár a túlsúlyos. Az eredményhirdetés tervezett időpontja május 6., míg a szerződéskötésé május 26.

Ugyancsak a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben hirdette meg az Állami Autópálya Kezelő Zrt. az M1 autópálya 12 és 130 kilométer szelvények közötti szakaszára a nagyfelületű burkolatjavítást. Ennek a keretösszege 150 millió forintot ér el.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.