BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Újabb funkciók a TomTom iPhone-ra készített navijában

A TomTom iPhone-ra készített navigációs alkalmazása immár a helyi keresést is támogatja, mindezt az iPhone kezelőfelületébe integrálva.

A TomTom a mai napon bejelentette, hogy népszerű iPhone-ra optimalizált navigációs megoldása (TomTom app for iPhone) megannyi új frissítéssel, mint például a Google által nyújtott helyi keresés, elérhetővé vált az Apple App Store-ban az iPhone készüléket használók számára.

Az új keresési funkció és a továbbfejlesztett integráció az iPhone kezelőfelületébe együttesen optimális útvonaltervezést és sokkal intuitívabb navigációs élményt tesznek lehetővé.

A TomTom navigációs alkalmazás legújabb, 1.3-as verziója az Apple App Store-ban érhető el az új, illetve a már meglévő felhasználók számára.
 
„A TomTom, az új navigációs szolgáltatásokkal tovább bővíti az iPhone-ra készített navigációs alkalmazásának képességeit az egyre növekvő felhasználói közösség számára.” mondta Tom Murray, a TomTom üzletfejlesztési alelnöke. Az újítások révén a TomTom iPhone-ra készített navigációs alkalmazása így még hasznosabbá és praktikusabbá válik a mindennapi használatban.” tette hozzá Murray.
 
A TomTom iPhone-ra készített legújabb 1.3-as verziója a következő újításokat tartalmazza az új és a már meglévő felhasználók számára ingyen:
 
-      A Google által támogatott helyi keresés - A TomTom navigációs alkalmazása megannyi érdekes pontot tesz elérhetővé az új, illetve már meglévő felhasználók számára. Legyen szó éttermekről vagy virágüzletről, a Google által nyújtott helyi keresés segítségével a TomTom navigációs alkalmazás bárhova elnavigálja a felhasználót.

-      Gesztusokkal vezérelhető „Pinch and zoom” navigáció – Az iPhone leghasznosabb funkcióira építve, az új verzió támogatja az úgynevezett „pinch and zoom”, gesztusokkal vezérelt nagyítás-kicsinyítés funkciót, ami még átláthatóbb navigációs élményt eredményez a készülék térképén.

-      A legújabb térkép – A TomTom iPhone alkalmazás a TomTom legújabb (v8.45) térképét tartalmazza, amit teljes lefedettségét tekintve immáron a legpontosabb térképként tartanak nyilván.
 
-      Automatikus váltás nappali és éjszakai üzemmód között – A biztonságosabb vezetés érdekében a TomTom navigációs alkalmazás kiszámítja és figyelembe veszi a helyi napkelte/napnyugta időpontját és automatikusan annak megfelelően állítja be a fényerőt és a kijelző színbeállításait.
 
-      Zene lehalkítás és felhangosítás – Ez a tulajdonság lehetővé teszi, hogy a navigációs instrukciók zenehallgatás közben se kerüljék el a figyelmünket, hiszen a zenelejátszás automatikusan elhalkul, amennyiben valamilyen hangutasítás érkezik a navigációs alkalmazástól, majd azt követően a zenelejátszó hangereje újra visszaáll korábbi állapotába.
 
-      Külső címek hozzáadása a TomTom kedvencekhez – Mentsen el címeket más iPhone alkalmazásokból, valamint a web böngészőből a TomTom navigációs alkalmazásba.
 
A TomTom iPhone-ra készített navigációs alkalmazásának legújabb verziója is tartalmazza a TomTomtól már megszokott olyan tulajdonságokat, mint például az IQ Routes™ útvonal-kalkulációs technológia vagy a sávnavigáció.

A TomTom IQ Routes™ technológiája korábbi (TomTom által gyűjtött) sebességadatok alapján, a hét adott napjának, adott napszakára jellemző sebességadatok alapján kalkulálja ki az adott időszakra érvényes leggyorsabb útvonalat. A sávnavigáció tiszta és átlátható navigációs utasításokat nyújt összetett forgalmi csomópontoknál, pontosan mutatva a felhasználó számára, hogy éppen melyik sávban kell haladnia a biztonságos és egyenletes haladás érdekében.
 
Ár és elérhetőség:
 
A TomTom alkalmazás teljes kontinenst lefedő illetve regionális térképeket tartalmazó verziói az iPhone Edge, iPhone 3G, iPhone 3GS és iPod Toutch felhasználók számára érhetők el a következő címen: http://www.tomtom.com/tomtom-app.
 
A TomTom iPhone-ra készített navigációs alkalmazása, már meglévő, az alkalmazás korábbi verzióját használók számára ingyenesen érhető el. Új felhasználók számára, a „TomTom app for iPhone” alkalmazás, Kelet-Európa térképpel 69,99 eurós áron vásárolható meg.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.