BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ötmilliárdosok klubja - Jól hasít a hazai takarító cég

Több mint 5,1 milliárd forintos árbevételt ért el a Jánosik és Társai Kft. az elmúlt esztendőben, a cég most elkészült, hitelesített mérlege szerint.

Ez 932 millió forinttal, több mint 20 százalékkal magasabb a megelőző évinél. A piacvezető cég adózás előtti nyeresége 250 millió forintra nőtt - mondta Jánosik Lajos, a cég tulajdonosa. Az impozáns adatok különösen akkor tekintendők kiemelkedőnek, mikor az egész országot – az építőipart pedig kiemelkedően - gazdasági válság sújtotta. Ezzel az eredménnyel azonban a cég a hazai piacon megőrizte pozícióját a legjobbak között.

A Jánosik és Társai Kft. fő tevékenységei: takarítás, építőipari, ingatlan üzemeltetési, külterület gondozási és őrzésvédelmi munkák. Sikerült több, főként nem a költségvetési pénzekből gazdálkodó, új területről megrendelőket szerezniük.

A több mint 250 millió forintos adózás előtti eredmény mintegy 70-80 százalékát tavaly is beruházás formájában visszaforgatták a vállalkozásba. Az idén aktívabb megrendelői-piaci környezettel számolva 5,9 milliárd forintnyi árbevételt terveznek,  és elsősorban minőségi, komplex szolgáltatásaival szeretnének a versenytársak közül kiemelkedni.
 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.