BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Főgáz nem adja az ügyfeleit

Hogyan készül a Főgáz arra, hogy a Magyar Telekom is megnyirbálhatja a piacát? Gázőrzőkkel, Főgáz kártyával, banki partnerséggel!

„A Fővárosi Gázművek Zrt. az egyetemes szolgáltatás keretein belül biztosítja lakossági fogyasztói számára a folyamatos gázellátást. A szolgáltatás színvonalának mérésére három szót tekintünk elsődlegesnek: biztonság, kényelem, takarékosság" - mutattak rá a társaságnál lapunknak arra a kérdésére, hogyan fogadják a Magyar Telekomot, mint új vetélytársat.

Kérdésünkre még a következőket válaszolták: „Az új, földgázellátásról szóló törvény életbe lépésével jelentősen növekedett az egyetemes szolgáltatókkal szembeni elvárás. 2009-ben több rendelkezés is érvénybe lépett (ügyfélszolgálati irodák meghosszabbított nyitva tartása, előzetes időpontfoglalás személyes ügyintézésre, védendő fogyasztók nyilvántartásba vétele, előre fizetős mérők biztosítása), amelyek végrehajtására társaságunk megtette a szükséges intézkedéseket. Ügyfélszolgálatainkon a hagyományos ügyintézés lehetősége mellett innovatív termékeink értékesítése is folyik, amiket egyéb értékesítési csatornákon is kínálunk fogyasztóinknak.

A Gázőrzők fantázianevű karbantartási szolgáltatásunk, amely elsősorban a berendezések biztonságos üzemeletetését hivatott szolgálni amellett, hogy egy jól beszabályozott gázkészülékkel költségmegtakarítás is elérhető. A változó piaci környezetben ügyfeleink árérzékenysége fokozódik, a tudatos és takarékos energiafelhasználás mellett, folyamatosan keresik a lehetőséget a háztartásukat terhelő költségek csökkentésére. Ügyfeleink ezen igényeit előtérbe helyezve fejlesztettük ki a partner bankkal együttműködésben második szolgáltatásunkat a FŐGÁZ Kártyát. A kártya használatával ügyfeleink a Főgáz által kibocsátott számlák összegéből és egyéb vásárlásaik után is visszatérítést kapnak, melyet a kártyát kibocsátó bank ír jóvá a Főgáz kártyához tartozó hitelszámlán.

A kisfogyasztói szegmensben kifejlesztett termékeink, szolgáltatásaink 2009-ben a hazai gázpiacon jelentős újításoknak tekinthetők, amelyek hozzájárult ügyfeleink elégedettségének növeléséhez. A termékfejlesztések tapasztalatai segítették társaságunk felkészülését is az egyre fokozódó piaci versenyre."

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.