BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Két görög járatát törli a Malév

Egy athéni és egy theszaloniki járatát törli szerdán a Malév a görög légiirányítók kedd este 23 órakor kezdődő sztrájkja miatt - mondta Hegedűs Ádám, a Malév szóvivője az MTI-nek.

Szavai szerint a két járat törlése nem okoz jelentősebb problémát. Már megkezdték az utasok tájékoztatását, akik a legközelebbi géppel utazhatnak majd el.

Hegedűs Ádám hozzátette, hogy a szerda esti athéni járatot a tervek szerint nem kell törölni. Görögország légterét várhatóan szerda este 23 óráig lezárják.

Demonstrációk mellett munkabeszüntetéssel is tiltakoznak Görögországban a kormány megszorító intézkedései ellen; kedden délelőtt a közszolgálati dolgozók 48 órás sztrájkot kezdtek, este pedig a légiirányítók lezárják az ország légterét.

A hulladékszállítók már hétfőn sztrájkba léptek. Kedden csatlakozott az ADEDY közszolgálati szakszervezeti szövetség, így tűzoltóktól tanárokig további százezrek szüntették be a munkát. A 48 órás sztrájk alatt nincs ügyintézés a hivatalokban és tanítás az iskolákban, a kórházakban pedig csak a sürgős eseteket látják el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.