BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Synergon 335 milliós megrendelést nyert el – szárnyal a papír

A Synergon a BÉT honlapján tette közzé, hogy elnyerte a 335 milliós pályázatot. A részvények 3,5 százalékos pluszba fordultak az egész napi esés után, zárásra 2,8 százalékos növekedésig korrigált a papír.

A Synergon Rendszerintegrátor Kft-t hirdették ki nyertes ajánlattevőként a Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Kisalföld Volán Zrt. által közösen elindított „Győr Megyei Jogú Város Közösségi autóbusz-közlekedésének átalakítása” tárgyú beszerzésének II. részében – tette közzé a Synergon a BÉT honlapján.

A szerződést augusztus 13-án írták alá a felek, melynek összértéke nettó 335 millió Ft. A szerződés aláírási ceremónián a Kisalföld Volán Zrt-t Pócza Mihály vezérigazgató, Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatát Németh Zoltán alpolgármester, a Synergon Rendszerintegrátor Kft-t Lazarovits Márk ügyvezető igazgató és Molnár Ferenc szektorigazgató képviselték.

A papírok egész nap mínuszban tartózkodtak a BÉT-en, a közzétételt követően emelkedni kezdett a részvények ára. A mai nap felhalmozott 0,8 százalékos mínuszt hamar ledolgozta a papír, 3,5 százalékos erősödést mutatott a nyitáshoz képest, röviddel zárás előtt.

Zárásra 2,84 százalékos növekedésre korrigált, 615 forintra.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.