BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ismét taxitender Ferihegyen

Felmondta az eddigi megállapodást és új tendert írt ki a ferihegyi repteret üzemeltető Budapest Airport a repülőtérről üzemelő taxi szolgáltatás nyújtásáról - írja az MTI Eco.

Ezzel párhuzamosan a Budapest Airport az előírásoknak megfelelően tájékoztatta a Fővárosi Taxiállomásokat Üzemeltető Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft.-t arról, hogy felmondja az eddigi megállapodást a jelenlegi üzemeletetővel.

A közleményben a BA hangsúlyozza: számára a legfontosabb szempont az utasok biztonsága, kényelme és a nyújtott szolgáltatás minősége, ezért alapos piaci elemzést követően több, a budapesti taxis piacon jelenlévő céget hívott meg részvételre a tenderben. A Budapest Airport célja az, hogy a leendő új szolgáltatót tisztességes és mindenki számára átlátható folyamat során a lehető legrövidebb időn belül válassza ki.

A BA 2006-ban írt ki tendert a szolgáltatásra, amelyet a Zóna Service Konzorcium nyert. A BA 4 plusz egy évre kötött kizárólagos szerződést a reptéri utasfelvételre az Euro Taxi Bt., az Airport Security Kft., az UTAX Bt., a NEXT AUTO Kft., az Office Service Concept Kft., a Petrányi-Auto Kft. és Szakál József egyéni vállalkozó által létrehozott konzorciummal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.