BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Lepsényi István lett az Év Menedzsere

Lepsényi Istvánt, a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. ügyvezető igazgatóját választották a Menedzserek Országos Szövetsége és több partnerszövetség által kiírt az év menedzsere 2010 pályázat győztesének

Lepsényi István 1995 óta vezeti a Knorr-Bremse Kft.-t, korábban, 1991-től a Magyar Suzuki Rt. vezérigazgatója volt. A Knorr-Bremse Kft. 2010-ben 50 százalékkal, 30 milliárd forintra növelte előző évi árbevételét, az adózás előtti eredménye várhatóan meghaladja a 10 százalékot.

Az év fiatal menedzsere 2010 pályázat győztese Lakics Péter, a Lakics Gépgyártó Kft. ügyvezető igazgatója lett. A társaság jelenlegi, 250 fős munkavállalói létszámával, évi 4-5 milliárd forintos árbevételével a dél-dunántúli régió jelentős munkaadójává vált. A vállalkozás 100 százalékban a Lakics család tulajdonában van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.