BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Anatómiai világszenzáció magyar fejlesztésből

A szakmai sikert hozó amerikai premier után hazánkban is elérhető vált a 4D Anatomy LLC terméke, az emberi testet részletesen bemutató 4 dimenziós térkép, amit ma délelőtt mutattak be az újságíróknak.

A világon egyedülálló magyar fejlesztésű program az eddigi kétdimenziós, rajzolt anatómiai atlaszok helyett egy merőben más, műtéti helyzetet szimuláló képet nyújt a felhasználóknak, nagymértékben megkönnyítve ezzel a tanulási, képzési folyamatokat. A fotografikus képrekonstrukción alapuló rendszer az elforgatási lehetőség révén bármely szögből tanulmányozhatóvá válik a test minden apró részlete. A szoftverhez tartozó szerkesztő program segítségével pedig maguk rendezhetik el a tanulási folyamatukhoz kapcsolódó képeket, információkat.

A most piacra került termék az emberi fej és a nyak anatómiáját mutatja be korszakalkotó technikai megoldások révén, egyedülálló precizitással és soha nem látott részletgazdagsággal. A többi testrészt bemutató anyagokat folyamatosan készíti el a 4D Anatomy.

A szoftver nem csupán a medikusok, hanem a végzett orvosok körében is népszerű és hasznos lehet, ezen túl komoly hozzáadott értékét képvisel számos más a biológiához és emberi testhez kapcsolódó területen is. 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.