Megkezdődött a húsvét előtti fokozott élelmiszer-ellenőrzés Budapesten – közölte a Vidékfejlesztési Minisztérium élelmiszerlánc-felügyeletért és agrárigazgatásért felelős államtitkára tegnap a Fővám téri vásárcsarnokban. Kardeván Endre leszögezte: az ellenőrzés célja, hogy minél kevesebb olyan élelmiszer jusson a húsvéti asztalra, amely gondot okozhat a fogyasztóknak. Ennek érdekében átfogó vizsgálatokat tartanak az ország egész területén mind a kereskedők, mind az élelmiszer-előállítók és a raktárak körében. Az ellenőrzések elsősorban a húsvéttal kapcsolatos árukra terjednek ki. VG
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.