BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kinevezések a Holcimnál

Új vezetőket nevezett ki a Holcim. A társaság ezzel tovább kívánja erősíteni magyarországi jelenlétét.

Magera Ottó lett az értékesítési és marketingigazgató. Pályafutását a Holcim műszaki igazgatóasszisztenseként kezdő vezető 2000 óta különböző beosztásokban, majd 2004-től ügyvezető igazgatóként dolgozott.

Soós Sándor tölti be a beton- és kavicstermelési igazgatói posztot. 1992 óta a hazai betonüzletágban meghatározó szerepet játszik, üzemvezetői, termelésvezetői, ügyvezető igazgatói, később pedig területi igazgatói feladatkört is betöltött. Nevéhez fűződik a Holcimnál a betonüzemek termelésirányítására, a gyártás felügyeletére használt informatikai program kifejlesztése.

Balatoni István vette át a Hejőcsabai Cementgyár vezetését. Közel 15 éve – egyetemi tanulmányainak befejezésétől kezdve – dolgozik a Holcimnál. A gyakorló mérnöki pozíciótól a gyárigazgatói tisztig vezető út során széles szakmai tapasztalatra és tudásra tett szert. Aktívan részt vett a Miskolci Cementgyár egyik legnagyobb beruházásában, a klinkerkemence fűtéskorszerűsítésében. VG

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.