BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Személyi változások a Számalknál

Zárda Olivér (38) a Számalk Oktatási és Informatikai Zrt. új vezérigazgatója július 1-jétől. Az okleveles pénzügyi közgazdász korábban a banki szektorban dolgozott, többek között a német Dresdner Bank AG magyarországi képviseletén volt kockázatelemző, majd ügyfél-kapcsolattartó osztályvezető. Ezt követően az Euler Hermes Magyar Hitelbiztosító Zrt.-nél értékesítési vezetőként, majd értékesítési igazgatóként dolgozott, és igazgatósági tag volt. 2010-től az Eudoros Pénzügyi Tanácsadó és Biztosítási Alkusz Kft. tulajdonosa és ügyvezetője.

További változás, hogy a Számalk Zrt. igazgatóságának elnökévé Havass Norbertet (40) nevezték ki, aki a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Főiskolai Karán végzett. Ezt követően a számvitel területén szerzett gyakorlati tapasztalatokat, majd számvitelt tanított a BGF PSZFK-n. 2009-ben megalapította a Számalk Szakképzési Központot.

A Számalk Holding Vagyonkezelő Zrt. új igazgatója június 1-jétől Havass Zsombor (34). A gazdasági mérnöki diplomával rendelkező igazgató a tanulmányait követően nyolc évig a biztosítási szektorban dolgozott, majd 2009-től a Számalk Holding Vagyonkezelő Zrt. munkatársa és igazgatóságának tagja volt. VG

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.