BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erősít a mobilinternet

Az internet-előfizetések száma 2011. szeptember végén megközelítette a négymilliót, ez több mint negyedével meghaladja a 2010 azonos időpontjában mért szintet – közölte tegnap a KSH.

A dinamikus fejlődés a szolgáltatók közötti éles technológiai és árversenynek is köszönhető. A vezeték nélküli szegmens egy év alatt 54 százalékkal bővült, ehhez hozzájárult az egyre inkább megfizethető mobilinternet.
Az előfizetéses internetszolgáltatásból származó nettó árbevétel a harmadik negyedévben meghaladta a 36,3 milliárd forintot, ez folyó áron 7 százalékkal volt több a tavalyinál.

Az árbevétel változása nem tükrözi az előfizetések számának ennél dinamikusabb bővülését, köszönhetően az akcióknak (például ingyenes hónapok, három terméket egy csomagban, azaz internetet televízióval, illetve telefonnal együtt, olcsóbban) és a díjak mérséklődésének. 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.