BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Száz kamionnal bővít a Waberer's

Húsz százalékkal javított eredményén a Waberer's holding a tavalyi évben.

A Waberer''s Holding Zrt. 2011. évi kamatok, adózás és értékcsökkenés leírása előtti eredménye (EBITDA) előzetes adatok szerint 47,4 millió euró körül alakul, ami 20 százalékkal haladja meg az előző évi értéket, árbevétele pedig 373 millió eurót ér el - közölte a cég szerdán az MTI-vel.

A fuvarozással, szállítmányozással és logisztikai szolgáltatással foglalkozó cégcsoport 2011-ben 150 szerelvénnyel bővítette fuvareszközeinek számát. A holding a növekedés fenntartása érdekében 2012-ben további 100 szerelvénnyel bővíti flottája kapacitását, munkavállalói létszámát pedig 150 fővel tervezi növelni.

2012-ben a vállalat elsősorban a tartós élelmiszerek és a háztartás-vegyipari termékek fuvarozási feladatait igyekszik megszerezni, továbbá felhagy a nemzetközi hűtőfuvarozással és eszközállományának fejlesztése során a hagyományos raklapos áruk minőségi továbbítására koncentrál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.