BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Repülős beszállókártya iPhone-on - Itt az új Apple szolgáltatás

A közelmúltban a Virgin Australia, az American Airlines és a Delta Airlines is bejelentette, hogy kész elfogadni és használni a mobil boarding pass-ok új formáját, az Apple által fejlesztett Passbookot, írja a Tourism-Review, amelyet a Turizmus Online idéz.

A Passbook az Apple iOS6-os operációs rendszer új szolgáltatása, amelyet a közelmúltban mutattak be a nagyközönség számára. Az új fejlesztés lehetővé teszi, hogy az utasok beszállókártyájukat iPhone-jukon tárolják.

A Virgin Australia a napokban egy közösségi portálon tudatta utasaival: a pletykák igazak, valóban támogatni fogják az Apple Passbook használatát. Az elmúlt napokban hasonló tervekről számolt be az American Airlines és a Delta Airlines is. Előbbi hívatalos közleményben is megerősítette, hogy a következő hetekben frissítést ad ki az alkalmazáshoz és támogatja a Passbook használatát – írja a Turizmus Online.

Az iPhone 5-ösökön futó Passbook amellett, hogy a beszállókártyaként funkciónál további lehetőségeket is kínál az okostelefon tulajdonosok számára: hűségkártyaként, kereskedelmi voucherként, kuponként, vagy akár mozijegyként is lehet majd használni. Azaz a mobiltelefonon megjelenő kódot szkennelve például vásárláskor a hűségpontok a tulajdonos kártyájára íródnak. Használatával várhatóan a sorok is rövidebbek lesznek.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.