BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kapós lehet a magyar IT-cégek termékfejlesztése a Közel-Keleten

Ma zárul Dubaiban a GITEX, a Közel-Kelet legnagyobb információtechnológiai vására, amelyen több magyar cég mutatkozott be a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) támogatásával. Bemutatták a Leonar3Do térbeli varázsceruzát is. Ez a világ első olyan hardver eszköze, amely segítségével interaktív 3D munkaállomássá alakíthatjuk megszokott számítógépes környezetünket.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel kapcsolatban álló BME-Infokom Innovátor Nonprofit Kft. Dubaiban bemutatott terméke, a RemoteSense szabadtéren 2-3 kilométeres körzetben, épületen belül pedig 3-5 szint között biztosít átvitelt, miközben hagyományos ceruzaelemről is több évig működik. A megoldás kiválóan alkalmazható vezeték nélküli smart metering feladatokra, segítségével víz-, villany-, illetve gázórák távoli leolvasása is megoldható.

Bemutatták a Leonar3Do térbeli varázsceruzát is. Ez a világ első olyan hardver eszköze, amely segítségével interaktív 3D munkaállomássá alakíthatjuk megszokott számítógépes környezetünket.
Az ITware Kft. két legújabb termékét – a Manuware gyártáskövető szoftvert és az Agentware értékesítéstámogató alkalmazást – is megismerhetette a GITEX közönsége.
A banki front-to-back megoldásokat készítő ApPello Kft. elsősorban hitel-kockázatkezelési, Trade Finance és készpénz-optimalizációs megoldásaival kíván megjelenni az új piacon, helyi partnerek segítségével. Az ApPello Kft. ügyfelei jelenleg is nyolc országban használják alkalmazásaikat.

A WM Rendszerház Zrt. itthon és külföldön a GSM szolgáltatók hálózataira épülő adatátvitelre koncentrál. A saját hardver- és szoftverfejlesztéseken alapuló önálló M2M adatátviteli termékcsalád kialakítására és a hozzá kapcsolódó központi adatgyűjtő szerverrel mutatkozott be.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.