A nevével ellentétben a Matusz-Vad már nem vadhúsfeldolgozó – azzal hét éve felhagyott – , hanem a HoReCa (Hotel-Restaurant-Catering) szektor mélyhűtött élelmiszerrel való ellátására specializálódott. Az 1994-ben alapított, eleinte egyszemélyes cég tulajdonosa, Matusz Balázs ugyanis hamar észrevette, hogy a vendéglátásból számos, minőségi fagyasztott termék hiányzik a vadhúsokon kívül, így bővítette a kínálatot: a jelenlegi közel 700 féle fagyasztott termékből álló kínálati listán a bárány-, borjú-, szárnyas- és füstölt húsok mellett zöldség- és burgonyafélék, édesvízi és tengeri halak, gyümölcsök, péksütemények és fűszerek is szerepelnek.
A határon túl is a HoReCa szektort látja el, nem a kereskedelem szállítója társaság, amely idehaza négyezer, a határon túl – Ausztriában és Szlovákiában – közel kétezer éttermet lát el. A vállalat Hollandiából importál az éttermek számára krokodil- és kenguruhúst, emellett azonban szintén holland feldolgozótól származik az osztrák Ho-Re-Ca szektor számára a borjúhús. Itthon ugyanis a zöldtakarmányon nevelt borjú is jó minőségűnek számít, Ausztriában azonban csak azzal lehet piacon maradni, amelyet a vágásig tejen tartottak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.