BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Több mint 800 ezer Nissan Micrát hívnak vissza a hibás kormány miatt

A kormányban lévő egyik alkatrészt nem megfelelően csavarozták fel, ezért kell most 841 ezer Micrát visszahívni. Az idén már egyszer visszahívott félmillió autót a Nissan a hibás légzsákok miatt.

A Nissan 841 ezer autó visszahívását kezdeményezi világszerte – közölte a BBC. Az Egyesült Királyságban csaknem 134 ezer autót érint a visszahívás, amely a 2002-2006 között gyártott Micrákra érvényes.

A Nissan közlése szerint egy, a kormányban lévő csapszeget nem csavaroztak oda megfelelően, közvetlen meghibásodási veszélyt viszont nem jelent a hiányosság. Az autógyár a csapszeg megszorításával vagy a komplett kormány cseréjével orvosolja a problémát. Eddig ez a hiba nem okozott balesetet, de lehetnek olyan vezetők, aki azt észlelik, a kormánykerék meglazult – közölte a cég. A javítás körülbelül 15 percet vesz igénybe.

VG Online-->

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.