BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Készül a hajlított képernyőjű iPhone

Jövőre az Apple hajlított és nagyobb kijelzővel rendelkező telefonokat dobhat piacra, ami tapintás-erősség érzékelővel kerülhet az Apple boltjaiba, írta a Bloomberg.

Az új kijelzők a mostaninál nagyobb, 4,7 és 5,5 colos méretű is lehet, ami az érintésekre különböző módon reagálhat. Ennek köszönhetően az írás vagy a rajzolás több lehetőséget biztosít a felhasználók számára és megkülönbözteti majd a különböző erősségű nyomásokat. A kiszivárgott hírek szerint a széleinél lekerekített lesz az Apple új terméke.

Nem az Apple az első, amely hajlított kijelzőjű telefont dob a piacra. A Samsung és az LG már korábban megalkotta a hajlított okostelefonok modelljét. Az új iPhone elsősorban a dél-koreai piacokon lesznek kapható, valószínűleg a jövő év második felétől.

Az Apple már évek óta tervezi a hajlított kijelzővel rendelkező iPhone-okat, ami jó minőségű üvegből készül majd el - írja a Bloomberg.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.