BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Bővít Magyarországon a Nokia

A vállalat 150 szoftverfejlesztő mérnököt keres Magyarországon, melyhez az állam vissza nem térítendő támogatást biztosít.

150 szoftverfejlesztő mérnökkel növeli létszámát Budapesten a világ egyik vezető mobilhálózati fejlesztésekkel foglalkozó vállalata.
 
A most aláírt munkahelyteremtő programról szóló megállapodás értelmében a Nokia 150 fővel bővíti magyarországi K+F központját, melyhez a magyar állam 211 millió Ft-os vissza nem térítendő támogatást biztosít. A megállapodást követően a cég magyarországi létszáma közel 1400 főre emelkedik.
 
A kezdeményezés kiegészítéseként a Nokia egy innovatív internetes toborzási kampányt is útjára indít a fiatal tehetségek felkutatására, amelynek keretében a jövőbeli szoftvermérnökök tudását online tesztfeladatokkal mérik fel.  
 
A Nokia 1998-ban létrehozott, budapesti székhelyű technológiai centrumát a vállalat legfontosabb kutatás-fejlesztési központjai között tartják számon. Az egység kulcsfontosságú szerepet tölt be a jövőbemutató mobil-szélessávú megoldások fejlesztése területén. A K+F mérnökök olyan új fejlesztéseken dolgoznak, mint az LTE és az LTE-hálózatokon nyújtott hangszolgáltatás (VoLTE), továbbá műszaki támogatási szolgáltatást biztosítanak a Nokia ügyfeleinek világszerte.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.