BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Érdemes utánanézni a vonatok megváltozott nyári menetrendjének

A nyári menetrend minden évben a balatoni vasútvonalakon júniustól érvénybe lépő változásokat tartalmazza. Az idei nyári menetrend június 21-től augusztus 31-ig lesz érvényben, azonban már mától a MÁV‑START honlapján az alábbi linken http://www.mav-start.hu/utazas/vasuti_menetrend_letoltese.php megtekinthető és letölthető.

A közforgalmú éves menetrendkönyvben a nyári menetrend összefoglaló füzetéhez díjmentes átvételre jogosító szelvény található. Az utasok a szelvény átadása ellenében május 26-ától kérhetik a menetrendi füzetet a pályaudvarok és állomások vasúti pénztáraiban illetve a személyes ügyfélszolgálati irodákban.

Az ELVIRA internetes menetrendi keresőben az információk május 20-tól már elérhetők, illetve bővebb tájékoztatás a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat 06 40 49 49 49-es telefonszámán is kérhető.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.