BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Büszke arra a BKK, ami a válogatott meccs után történt

Sokan tartottak attól, hogy a válogatott északírek elleni meccse után közlekedési káosz lesz a Népliget környékén. A belváros felé nem járt a metró, és az 1-es villamos is csak a hétvégén állt forgalomba. Aztán kiderült: csak a válogatott döcögött, a közlekedés nem.

Vasárnap este, a ferencvárosi Groupama Arénában rendezett Magyarország – Észak-Írország labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőmérkőzést követően a körülbelül 21 ezer fős nézőközönség fennakadások és problémák nélkül távozott a stadionból és annak környékéről a közösségi közlekedés járműveivel, amelyek sűrítve közlekedtek - írta a BKK.

A gépkocsi-közlekedés is kisebb fennakadásokat követően gyorsan helyreállt. Az esemény tömegközlekedési szempontból kiemelt kockázatú volt, mert a síncsere miatt nem járt a 3-as metró. A metrópótló buszokat sűrítve közlekedtették, így zavartalanul elszállították az utasokat - közölte a közlekedési cég.
 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.