BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Korlátlan mobil adatforgalmat kínálnak

Megújítja mobiladat-portfólióját a Telekom - közölte a cég. Az új internetezési szokásokhoz igazodó tematikus adatopciók lehetővé teszik, hogy a felhasználók egyéni, a saját igényeiknek megfelelő csomagot állíthassanak össze.

A ma debütáló új portfóliót úgy alakították ki, hogy azok teljesen a mobileszköz felhasználók egyéni szokásaihoz igazíthatók legyenek, és így mindenki a saját tartalomfogyasztási szokásainak megfelelően egészíthesse ki, az így akár korlátlan adatmennyiséget is biztosító előfizetését. A Telekom korlátlan tematikus adatopciókat kínál: Közösségi oldalak, Böngészés és e-mail, Éjszakai net, valamint TV és Film néven jönnek új adatopciók. Az új tematikus mobil adatopciók korlátlanul igénybe vehetők a célnak megfelelően akár egyenként, de akár variálva is.

Az új portfólió további újdonsága, hogy a már meglévő mobilinternet csomagok is tovább bővíthetők, a szintén október 1-től bevezetett 1 és 3 Gigabyte-os változatban elérhető Turbó adatbővítő opciókkal.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.