BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Átalakítja az irányítási struktúrát a Telekom

STRATÉGIA Január elsejétől megszűnik az üzletfejlesztési vezérigazgató-helyettesi pozíció a Magyar Telekomnál a társaság igazgatóságának döntése szerint. A cég tegnapi közlése alapján ezt követően az üzletfejlesztési terület közvetlenül a vállalat vezérigazgatójának, Christopher Mattheisennek számol majd be. A lépés célja a távközlési cég irányítási struktúrájának egyszerűsítése, és a 2013. szeptemberben bejelentett vállalati stratégiában nem okoz változást.

A Magyar Telekomnál november elején jelentős változások történtek a vezetésben. A társaságtól november 6-án távozott Pataki Róbert üzletfejlesztési vezérigazgató-helyettes. Ugyanakkor jelentették be azt is, hogy elmegy a cégtől Pukler Gábor innovációs és üzletfejlesztési igazgató is.

Pár nappal később az is kiderült, hogy a szolgáltató tulajdonában lévő Origo Zrt. vezérigazgatója, Vaszily Miklós is elmegy a Telekomtól. Az ő helyére november 18-tól Temesi György érkezett, aki közel 20 éve dolgozik a távközlési társaságnál, illetve elődvállalatainál, és kinevezése előtt vezető tanácsadóként tevékenykedett a Magyar Telekom lakossági szolgáltatások irányítási területén.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.