BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Merkel: szinte felfoghatatlanok a repülőkatasztrófa új hírei

A német kancellár szerint "szinte felfoghatatlan dimenziót" adnak a keddi repülőgép-szerencsétlenségnek az új hírek, amely szerint a másodpilóta tudatosan katasztrófába vezette a gépet.

Angela Merkel csütörtöki berlini sajtónyilatkozatában kiemelte, hogy a francia és német hatóságok megállapításai a balesetről "minden elképzelést felülmúlnak".

Az ügy háttere még nem ismert teljes egészében, ezért nagyon fontos, hogy a vizsgálat folytatódjon és minden vonatkozásra kiterjedjen - mondta a német kancellár.

Hangsúlyozta: a német hatóságok minden lehetséges segítséget megadnak a baleset körülményeinek feltárásához. "Tartozunk ezzel mindazoknak, akik az életüket vesztették a keddi katasztrófában, és hozzátartozóiknak, akik most rettenetesen szenvednek" - mondta Angela Merkel.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.