BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Lefagyott a jegyárusítás a magyar-románra

Az MLSZ szerverei nem viselték el, hogy túl sokan mennének meccsre.

Várható volt, hogy  Magyarország-Románia Eb-selejtező miatt megrohamozzák majd az MLSZ szervereit, a belépőket hétfő reggel tíztől lehetett volna megvásárolni online, de az óriási érdeklődés miatt tíz után két perccel már elérhetetlen volt az mlsz.hu és a meccsjegy.mlsz.hu is - írja az Index.

Az egyik kommentelő szerint a jegyárusító IBUSZ-irodákban is hasonló a helyzet, mivel ugyanazzal a rendszerrel dolgoznak. Az IBUSZ Sportirodájánál megerősítették, hogy nem lehet jegyet vásárolni, nem indul el az ehhez szükséges szoftver, szóval nem lehet jegyet eladni egyelőre.

Az MLSZ azt közölte: partnere, a Ticket Express egy órával az értékesítés kezdete előtt, 9 órakor a várt terhelés 15-szörösét mérte.

Az egyik legfontosabb Eb-selejtezőre most már nemcsak szurkolói kártyával rendelkezők vásárolhatnak. Igaz, ebben sok köszönet nincs: az MLSZ mindössze ötszáz jegyet tett félre a kártya nélkülieknek.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.