BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Itt a nézőszámok: ennyi embert érdekelt a magyar foci a hétvégén

Az egy héttel korábbi negatív rekordnál már jobb volt a hétvégi bajnoki forduló nézettsége, de a szezon harmadik legrosszabbja lett így is.

A múlt heti negatív rekord után valamivel nőtt az NB I nézettsége, ám így is az idei szezon harmadik legrosszabb hétvégéje volt a mostani. A Nemzeti Sport gyűjtötte össze az adatokat: a 17. fordulót összesen 14 172-en nézték meg a helyszínen, ami 2362-es meccsenkénti átlagot jelent. Persze a rossz idő nem volt túl csalogató, ráadásul a hat meccsből öt (a Ferencváros-Debrecen volt a kivétel) délután fél négykor kezdődött, vagyis az egész délutáni programot hozzá kellett igazítaniuk azoknak, akik kimentek.

A legnézettebb meccs a Ferencváros-Debrecen volt, 6642 nézővel - ha ez nincs, még rosszabb lenne a forduló átlaga. A Haladás-Újpest volt ezen kívül az egyetlen meccs, amin a forduló átlaga fölötti volt a nézőszám, oda 2817-en mentek ki.

A Diósgyőr-Paks meccsen 1951-en voltak kint, a Videoton-MTK-n pedig 1314-en. A két budapesti meccsre még ennyien sem mentek el, a Vasas-Felcsút kiesési rangadón 950-en, a Kispest-Békéscsaba meccsen pedig az NSO adata szerint 500-an voltak ott.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.