BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

OTP: Marad a SZÉP kártya!

Nem változtat a SZÉP kártya feltételein a piacvezető OTP az Európai Bíróság döntése után. A pénzintézet szerint a belföldi turizmus motorja a cafeteria-juttatás.

A SZÉP kártyát nyújtó munkáltatóknak és a kártyabirtokosoknak az Európai Bíróság döntése nyomán nincs teendőjük, a juttatás változatlan módon és feltételekkel adható, a felhasználás módja nem változott  - válaszolta a Világgazdaság kérdésére Kuhárszki András, az OTP Bank Bankszámla Főosztályának igazgatója. Mint arról beszámoltunk, a kártyarendszer feltételeit csak néhány apróbb ponton találta a letelepedés szabadságát korlátozónak a luxemburgi testület, így a döntés nyomán alapvetően nem kell változtatni a juttatás feltételein.

A SZÉP kártya területén piacvezető OTP a továbbiakban is a hatályos jogszabályok és legjobb szakmai tudása szerint áll munkáltatói partnerei és ügyfelei rendelkezésére – hangsúlyozta az igazgató. Kiemelte: a tavaly rekordévet záró belföldi turizmus egyik motorja a SZÉP kártya.Mint mondta, a népszerű, mintegy egymilliós felhasználói táborral rendelkező juttatás forgalma az elmúlt években folyamatosan növekedett – lehetővé téve többszázezer család üdülését, kikapcsolódását

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.