BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tovább növekszik a WizzAir Romániában

A Wizz Air Nagyszebenből induló új járatai Nürnbergbe, Münchenbe Memmingen, Milánóba Bergamo és Madridba repülnek majd.

A Wizz Air augusztusban megnyitja új bázisát Nagyszebenben. A Wizz Air már ma is Románia legnagyobb légitársasága, Nagyszeben a hetedik bázisa lesz Romániában. Az új bázison egy új Airbus A320 fog szolgálni, a Wizz Air Nagyszebenből induló új járatai Nürnberg, München Memmingen, Milánó Bergamo és Madrid célállomásokra repülnek majd, míg a London Lutonra induló járatok száma ötre emelkedik.

Az új nagyszebeni bázis a Wizz Air száz millió eurós befektetésének eredménye; a légitársaság 36 fős személyzettel bővülve szolgálja ki az új repülőgépet, ezzel a Wizz Air romániai alkalmazottainak száma hatszáz főre emelkedik. A Wizz Air jelenleg 114 útvonalat kínál Romániából 16 országba. A magyar gyökerű diszkont légitársaság 2015-ben több mint 4,5 millió utast szállított Romániában, felülmúlva a 2014-ben elért 3,9 milliós utasszámot.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.