BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Óriási a torlódás két autópályán is

Balesetek miatt egyre hosszabb a kocsisor Budapest mellett két autópályán is.

Két személyautó ütközött össze az M7-es autópálya főváros felé vezető oldalán Törökbálintnál, míg az M5-ös sztrádán a 24-es és 25-ös kilométerszelvény között kamion és személyautó karambolozott. Mindkét térségben egyre hosszabb a kocsisor - jelezte a katasztrófavédelem és az Útinform.

Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője elmondta: az M7-esen a törökbálinti csomópont közelében történt baleset során az egyik autó felborult, a járműben utazó két nő közül az első jelentések szerint az egyik könnyebben megsérült. A forgalom a leállósávban araszol.

Marczin Bence, az Útinform sajtóügyeletese azt közölte, hogy itt közel másfél kilométeres a kocsisor, míg az M5-ös autópályán történt baleset helyszínén - a főváros felé vezető oldalon az M0-ás becsatlakozásának közelében - már több mint három kilométeres a torlódás, csak a belső sáv használható.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.