BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Sárvár büszkélkedhet az év szálloda díjával

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa*****superior-t választotta meg a 2016-os év legjobb ötcsillagos szállodájának.

A 2013-ban alapított szakmai elismerést azoknak a hazai szállodáknak ítéli meg minden évben a szövetség zsűrije, amelyek nem csupán kiváló piaci eredményt értek el a megelőző esztendőben, de a maguk kategóriájában kimagasló értéket is teremtettek az innováció, a szolgáltatások minősége, a humánpolitika és a vállalati társadalmi felelősségvállalás területén. Az idén immár negyedik alkalommal kiírt pályázatra összesen 16 szálloda jelentkezett az ország kilenc településéről három-, négy- és ötcsillagos kategóriában.

A rangos díj átvételét követően a Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior képviselője, Kaisinger András vezérigazgató elmondta, hogy „a természeti és épített környezet páratlan összhangja, a magas színvonalú spa szolgáltatások és a Spirit csapatának magas szakmai tudása mellett a professzionális egészségmegőrző kezelések és az egyedülálló mySPIRIT Egészségprogram teszik sikeressé a hotelt. Ennek köszönhető, hogy az Év Szállodája cím mellett olyan rangos elismerésekben részesülhettünk az elmúlt évek során, mint a Best Destination Spa of Europe és a Seven Stars Luxury and Hospitality Award Signum Virtutis díjak. A magyar díj különösen kedves nekünk.”

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.