BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Korlátlan internettel nyomul a Telekom

A távközlési cégek most a korlátlanságban nyomulnak, a Vodafone és a Telenor után most a Telekom állt elő ilyen ajánlattal.

A Telekom korlátlan belföldi internetelérést ajándékoz azoknak az előfizetőknek, akik új Mobil L-es vagy XL-es díjcsomagot választották , vagy most, illetve a nyár folyamán teszik meg ezt, két éves hűségidő vállalásával. Ők június 1-től augusztus 31-ig belföldön korlátlanul használhatják a mobilinternetet, így akár egész nyarukat videóban oszthatják meg.

Forrás: AFP

A nyári megnövekedett forgalmat jól mutatja, hogy csak a Balaton-környéki településeken tavaly júliusban a Telekom mobilhálózatában mért 4G adatforgalom az egy évvel korábbihoz képest duplájára, közel havi 240 TB-ra nőtt. (Összehasonlításképpen: egy téli hónap adatforgalma 37 TB körül alakult.) A tavalyi Telekom VOLT Fesztiválon az adatforgalmazás szintén jelentősen emelkedett, 2,9 TB-nyi forgalommal megközelítette az előző évi forgalom dupláját. Ezen belül a 4G adatforgalmazás több mint duplájára emelkedett a Telekom adatai szerint.

„Azt látjuk, hogy igazi igény a nagyobb mobilinternetre nyáron formálódik, ezért idén nyáron számos ügyfelünknek ismét többet adunk ebből – mondta el Rékasi Tibor, a Magyar Telekom lakossági szolgáltatások vezérigazgató-helyettese.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.