BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Idén is az Electrolux volt a legfentarthatóbb

Az Electrolux megtartotta iparági vezető pozícióját a tartós fogyasztási cikkek kategóriájában a Dow Jones Fenntarthatósági Világindexén (DJSI World).

Az Electrolux tizenegyedik egymást követő évben kapta meg az elismerést a RobecoSAM által közzétett értékelésben.

Ebben az évben az Electrolux új célt fogalmazott meg, ami egyértelműen azt mutatja, hogy vállalatunk számára a fenntarthatóság az elkövetkező években is kulcsfontosságú stratégiai eszköz marad

– emelte ki Henrik Sundström, az Electrolux fenntarthatósági ügyekért felelős vezetője. Hozzátette: az „Egy jobb életért dolgozunk” új célkitűzés egyaránt szól arról, hogy minden, amit tenne a cég, azt fenntartható módon tegye, illetve szól arról is, hogy a cégnél nap mint nap azért dolgoznak, hogy vásárlóik termékeik használatával még élvezetesebben és fenntarthatóbb módon tudjanak élni.

A Dow Jones Fenntarthatósági Index segítségével a befektetők környezettudatossági megfontolások mentén építhetik ki portfóliójukat. Ugyanakkor az index egy jó platform arra is, hogy a vállalatokat a fenntarthatóság legjobb gyakorlatainak követésére ösztönözzék.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.