BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Amerikában is tombol a Black Friday – képek

Amerikában is kezdetét vette a hálaadás ünnepe utáni, úgynevezett Black Friday (fekete péntek). November utolsó péntekje sokáig a karácsony előtti bevásárlási időszak hagyományos nyitányának számított az országban.

Ugyan az Egyesült Államokban a hálaadás ünnepe utáni nap, az úgynevezett Black Friday (fekete péntek) volt sokáig a karácsony előtti bevásárlási időszak hagyományos nyitánya, ám az utóbbi években az üzletek már az ünnepnapon is kinyitnak. Ez azonban nem zavarja a tömegeket, hiszen ezen a napon – csak úgy mint Magyarországon – a boltok jelentős kedvezménnyel árulják termékeiket.

Overland Park, 2017. november 24.
A Best Buy áruház nyitására várnak vásárlók a kansasi Overland Parkban a hálaadás napján (MTI/AP/Charlie Riedel)
Overland Park, 2017. november 24.
Elektronikai termékeket vásárolnak vevők a Best Buy áruház egyik pénztáránál a kansasi Overland Parkban (MTI/AP/Charlie Riedel)
Overland Park, 2017. november 24.
Televíziót vásárolnak vevők a Best Buy áruház egyik pénztáránál a kansasi Overland Parkban a hálaadás napján (MTI/AP/Charlie Riedel)
Overland Park, 2017. november 24.
Televíziót vásárol egy vevő, Jesus Reyes a kansasi Overland Park a Best Buy áruházában a hálaadás napján (MTI/AP/Charlie Riedel)

 

New York, 2017. november 24.
Vásárlók a Macy's lánc egyik New York-i áruházában a hálaadás napján (MTI/AP/Anne D'Innocenzio)

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.