BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Így juthatnak hálózathoz a Telekom konkurenciái

Egyes földrajzi területeken fontos piaci szereplő a Magyar Telekom a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság szerint, ezért kötelezte a céget, hogy az hozzáférést nyújtson passzív infrastruktúrájához, és meghatározta a hurokátengedés költségszámítási módját

Egyes földrajzi területeken fontos piaci szereplő a Magyar Telekom a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság szerint, ezért kötelezte a céget, hogy az hozzáférést nyújtson passzív infrastruktúrájához, és meghatározta a hurokátengedés költségszámítási módját is.

A Telekom köteles bitfolyam-hozzáférést is adni a hálózatán, szintén meghatározott díjért. Új nagykereskedelmi hozzáférési termékként L2 WAP (virtuális nagykereskedelmi hozzáférési termék) igény esetén történő biztosítását is – tette közzé a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) oldalán.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.