BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Londonban nyit új irodát a Facebook

Londoni mérnöki központ kiépítését jelentette be a Facebook. A kommunikációs gigavállalat projektje a következő évben nyolcszáz új munkahelyet teremt majd a brit fővárosban – írja a CNN.

Mérnöki központ kiépítését jelentette be a Facebook a jövő évre Londonba, amivel az infokommunikációs gigavállalat nyolcszáz új informatikus munkahelyet teremtene a brit fővárosban – írja a CNN. Amennyiben a terv megvalósul, a Facebook összesen 2300 munkavállalót foglalkoztathat a brit fővárosban, és a második legnagyobb mérnöki központját működtetheti itt.

Forrás: AFP

A Facebook elkötelezettebb az Egyesült Királyság irányába, mint valaha. Az ország virágzó vállalkozói ökoszisztémája és mérnökeinek kitűnő nemzetközi hírneve miatt az egyik legjobb hely a világon a technológiai beruházásokhoz.

– mondta a döntésről Nicola Mendelsohn, a cég európai részlegének vezető tisztségviselője.

Gyerekeknek készítettek új chatprogramot

A Facebook egyébként épp a mai napon mutatta be csevegő alkalmazása, a Messenger gyerekeknek szánt verzióját is, amely a 6 és 12 év közötti korosztályt célozza meg. Igaz, az oldalra történő regisztráció alsó korhatára továbbra is 13 év.

Mark Zuckerberg cége már jó ideje dolgozik azon, hogy a gyerekek felett nagyobb kontrollt sürgető szülők igényeinek eleget tegyen, erre válaszul hozták létre a Messenger Kids-et. Az új applikáció érdekessége, hogy azon csak a szülők nyithatnak fiókot gyermekeiknek, illetve ők hagyják jóvá, kivel kommunikálhatnak a kiskorúak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.