BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Stratégiai együttműködést indít a HEPA

Tizenöt hollandiai cég és startup mellett tíz magyar zsűrizett startup is bemutatkozhat.

Az Ökoindustria Virtuális Zöldipari Expón és Konferencián, Közép-Európa egyik legjelentősebb környezetipari szakkiállításán a környezetvédelmi technológiák, innovációk, termékek széles skáláját ismerhetik meg a látogatók, és néhány formabontó újdonsággal is találkozhatnak.

Az ezekben a napokban az idén hatodik alkalommal – ezúttal online térben – zajló kiállításon bemutatkoznak az új hulladékanalizáló és -válogató technológiák, IoT- és egyéb intelligens, digitalizációs megoldások a vízkezelésben és -védelemben.

Tizenöt hollandiai cég és startup mellett tíz magyar zsűrizett startup is bemutatkozhat,

és természetesen a zéró karbonkibocsátási tanácsadás sem maradhat el a közönség elé tárt szolgáltatások közül.

Fotó: Shutterstock

A kapcsolódó konferenciák a hulladékkezelés mellett a zöldmobilitás és a légszennyezettség csökkentésének kérdéseit járják körül.

A nyitónapon stratégiai megállapodást írt alá a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége, valamint a Külgazdasági és Külügyminisztérium háttérintézménye, a HEPA Exportfejlesztési Ügynökség.

A rendezvényen szerdán az Enterprise Europe Network által szervezett online B2B-program számos európai ország környezetgazdálkodással és fenntarthatósággal foglalkozó vállalatát (vevőket és beszállítókat) igyekeznek összekötni. A fórum a szervezők szerint egyedülálló lehetőség új üzleti kapcsolatok, együttműködések építésére.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.