BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Németh góllal debütált, de ez csak döntetlenre volt elég

A magyar labdarúgó-válogatott 2-2-es döntetlent játszott Luxemburg vendégeként a csütörtöki barátságos mérkőzésen. A hazaiak már a hetedik percben vezetéshez jutottak Gerson Rodrigues értékesített büntetőjével, a magyarok pedig Szalai Attila fejesével egyenlítettek a 25. percben. 

A csereként beállt újonc, Németh András a 67. percben már a magyarokat juttatta előnyhöz, de a hozzá hasonlóan debütáló Alessio Curci találatával végül döntetlennel zárult az összecsapás.

Marco Rossi szövetségi kapitány Németh mellett Baráth Péter személyében még egy újoncot avatott. A magyarok vasárnap este Görögországot fogadják a Puskás Arénában. Ez lesz Dzsudzsák Balázs búcsúmeccse a nemzeti együttesben, 109. fellépésével pedig – Király Gábort megelőzve – egyedüli csúcstartóvá válik a válogatottságot illetően.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.