BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
null

Elítélte a Hamászt, oszlopnak rohant Fótnál a Pizza King palesztin alapítója

Lelkileg súlyosan megviselték a Pizza King tulajdonosát, Melhem Saadot a támadások, amiért elítélte a Hamász izraeli vérengzését. A palesztin üzletember súlyos autóbalesetet szenvedett Budapest és Fót között.

Súlyos autóbalesetet szenvedett, egy oszlopnak rohant autójával pénteken Melhem Saad, a Pizza King tulajdonosa. Az üzletembert a Blikk jelentése szerint lelkileg súlyosan megviselték a támadások, amiért másképpen nyilatkozott a Hamász október 7-ei izraeli vérengzéséről, mint más palesztinok.

Fotó: Melhem Saad Facebook

Saad a lap szerint a balesetben eszméletét vesztette. Súlyos agyrázkódást szenvedett, a váci kórházban tért magához és még mindig ápolják. Saad rendszeres szereplője közéleti műsoroknak, és a lap egy meg nem nevezett közeli ismerősétől úgy tudja, kiborították a nyilatkozatai miatti támadások, és ez a lelki teher is szerepet játszhatott a balesetben.

Néhány napja egy interjúban elítélte a mészárlást, amit a Hamász palesztin szervezet hajtott végre a jelenleg az izraeli hadsereg támadásait megszenvedő Gázai övezetből kiindulva Izrael területén. Arról is hosszasan beszélt, hogy jó ideje szimpatizál a magyar kormánnyal, és rengeteg kritikát kap, amiért a Fidesz szavazója és ezt nem titkolja.

Ezt, az Ultrahang YouTube csatornának adott interjút nevezte meg az ismerős, mint azt, ami hozzájárulhatott a balesethez. Saad sok rosszindulatú megjegyzést kapott az interjú miatt, sőt fenyegetéseket is.

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.