BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
'The Devil Wears Prada' Movie Stills

Mégsem „Ennyi!” – készül Az ördög Pradát visel folytatása

Egyelőre nem sok mindent lehet tudni a folytatásról, de az eredeti film producere és írója már tárgyal a visszatérésről. Az ördög Pradát visel a 2000-es évek egyik ikonikus vígjátéka, Anne Hathaway és Meryl Streep alakítását pedig mindenki dicsérte, utóbbit még Oscarra is jelölték érte.

Úgy tűnik, Meryl Streep ezúttal nem mondta azt, hogy „Ennyi!” – megerősítették, hogy készül Az ördög Pradát visel című film folytatása, ráadásul az eredeti forgatókönyvíró, Aline Brosh McKenna már tárgyal a visszatérésről. Rajta kívül az eredeti film producere, Wendy Finerman is tervezi a visszatérést – a hírt a The Hollywood Reporter is megerősítette. Egyelőre nem tudni sokat a készülő produkcióról, de a jelenlegi filmes trendeket nézve nem meglepő, hogy megpróbálnak folytatást készíteni egy ilyen örök klasszikushoz.

'The Devil Wears Prada' Movie Stills, Az ördög Pradát visel
Anne Hathaway és Meryl Streep Az ördög Pradát visel című filmben / Fotó: Zuma Press

A produceren és az írón kívül még nem tudni, hogy az eredeti szereplőgárda visszatér-e, bár meglehetősen furcsa lenne Meryl Streep és Anne Hathaway nélkül látni a történet folytatását. A két színésznőt sokan dicsérték alakításukért, Meryl Streepet pedig még Oscar-díjra is jelölték a legjobb női főszereplő kategóriában. A Box Office Mojo adatai szerint

a film mindössze 35 millió dollárból készült, és közel 327 millió dollárnyi bevételre tett szert világszerte.

Az amerikai Puck hírügynökség szerint a folytatás lehetséges története újból a Miranda Priestly (Meryl Streep) vezette Runway divatmagazin működését vette volna alapul, csak ezúttal már egy megkopott, szebb napokat is látott márkaként mutatnák be, amely nehezen veszi fel a versenyt fiatal kortárs kiadókkal és divattal. Emily Blunt egykori asszisztens karaktere is jóval magasabb pozícióban lenne, arról viszont nem írnak, hogy Anne Hathaway-nek milyen szerep jutna.

A nagy visszatérések egyik idei nagyágyúja a Will Smith és Martin Lawrence főszereplésével készült Bad Boys 4. része, amely igen pozitív kritikákat kapott. Az 53 millió dolláros Ride or Die alcímű film a nyár egyik erősebb filmjei közé sorolható, hiszen már a premierhétvégén jelentős bevételt hozott.   

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.