BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Elvesztette jelvényét a cheddartolvaj rendőr

Hiába állította, hogy nem is szereti a cheddar sajtot, felmentették állásából a baleseti helyszínelés során sajtot csenő rendőrt.

Egy német rendőr, akit kirúgtak, amiért cheddar sajtot lopott egy felborult teherautóból, ahová helyszínelni érkezett, elvesztette fellebbezését menesztése ellen egy bíróság keddi döntése alapján. A rendőr végig tagadta, hogy ellopta volna a sajtot.

Policeman,On,The,Street, cheddar
Fotó: Shutterstock

A Reuters beszámolója szerint a rendőrt egy balesethez riasztották, ám odaérve a helyszín biztosításának megkezdése helyett a felborult teherautóhoz hajtott, és arra kérte a mentőszolgálat munkatársát, hogy adjon oda neki kilenc csomag 20 kilós cheddar sajtot a jármű rakományából. A zsákmány 554 eurót (218 ezer forint) tett ki.

A csomagok egy részét az irodájába vitte, ám több sajt hollétét a bíróság nem tudta megállapítani. Azt feltételezik, hogy négy csomagot a rendőr megtartott magának, vagy szétosztotta barátai és rokonai között.

A menesztése miatt fellebbező rendőr állítja, hogy nem is szereti a cheddart, és az amúgy is értéktelen volt, mert nem volt hűtve, így megromlott volna.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.