BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Világrekordot állított fel Ryan Reynolds és Hugh Jackman

Guinness-rekorder lett Ryan Reynolds és Hugh Jackman. A két színész a This Morning című műsorban szerepelt új közös filmjük, a Deadpool és Rozsomák premierje miatt. A világrekordokért járó tanúsítványokat meglepetésként adták át a színészeknek. Reynolds egy külön díjat is kapott a Guinness-rekordok Könyvétől.

Miközben a mozikban bemutatják az idei év egyik legjobban várt filmjét, a Deadpool és Rozsomákot (Deadpool & Wolverine), a két címszereplő neve belekerült a Guinness-rekordok Könyvébe. A két színész a világrekordokat tanúsító okleveleket az Alison Hammond vezette This Morning című műsorban vehette át.

"Deadpool & Wolverine" premiere in New York City
ryan reynolds
hugh jackman
Deadpool és Rozsomák
világrekord
Guinness rekord
Világrekorder lett Reynolds és Jackman, miközben debütált a mozikban a Deadpool és Rozsomák / Fotó: AFP

Reynolds a focicsapata miatt vehetett át egy tanúsítványt, amivel a Guinness World Records (GWR) hivatalosan is elismerte a Wrexham AFC stadionját a világ legrégebbi működő labdarúgópályájaként. A walesi Racecourse Ground 147 éve nyitotta meg a kapuit.

Ez rengeteget jelent nekem és a walesi őseimnek 

– mondta tréfásan a színész.

Ryan Reynolds Rob McElhenney-vel közösen vásárolta meg a Wrexham focicsapatot még 2021-ben. Azóta rengeteg pénzt fektettek a klub felvirágoztatásába, sok új játékost szerződtettek, és egy dokumentumfilm-sorozattal az Egyesült Államokban is ismertté tették az együttest. Azóta a Wrexhamnek sikerült feljutnia az 5. osztályból egészen az angol labdarúgás 3. divíziójáig.

Ryan Reynolds után újabb hollywoodi sztár vesz magának angol focicsapatot

Will Ferrell a Leeds United társtulajdonosa lesz. A hollywoodi színész nagy rajongója a labdarúgásnak, korábban a Los Angeles FC-ben is szerzett már részesedést.

A Racecourse Groundért járó oklevél átadása után következett a 24 óra alatt legtöbbször megnézett filmelőzetes világrekordja – olvasható a GWR honlapján. Ryan Reynolds és Hugh Jackman közös filmjének, a Deadpool 3-nak a trailere még a februári Super Bowl szünetében debütált. A bemutatását követő 24 órában 365 milliószor nézték meg az előzetest, ami világcsúcsnak számít. „Mindennap egymillió néző egy teljes évig! Ez fantasztikus” – mondta Reynolds.

Érdekesség, hogy a műsorban nem sokkal a Guinnes-rekordokért járó oklevelek meglepetésszerű átadása előtt Reynolds pont arról beszélt, hogy Hugh Jackman öt évvel korábban ugyanebben a műsorban vehette át az előző világrekord-tanúsítványát. 2019-ben a This Morningban adtak elismerést Jackmannek, amiért a leghosszabb ideig játszotta ugyanazt a szuperhős karaktert a mozivásznakon. Jackman ekkor bevallotta: gyerekkori álma volt, hogy egyszer bekerüljön a Guinness-rekordok Könyvébe.

A műsorban a díjak átadása után Hammond rákérdezett Hugh Jackmantől, hogy milyen volt Ryan Reynoldsszal együtt dolgozni a Deadpool és Rozsomákon. Az ausztrál színész elismeréssel szólt kanadai kollégájáról.

Rendkívüli fickó. Íróként, producerként és színészként is kiváló 

– méltatta Reynoldsot Jackman. A Deadpoolt megformáló színész erre úgy reagált, hogy ő sokkal jobban járt, hogy Jackman lehetett a partnere a forgatáson.

A Deadpool és Rozsomák 2024. július 25-től látható a magyar mozikban.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.