BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Már várja az utasokat a megújult Mastercard Premium Lounge

Február elsejétől ismét elérhető a Mastercard Premium Lounge a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren – derült ki a Növekedés.hu cikkéből.

A megújult prémiumváróban kényelmes és modern belső teret, továbbá megújult menüt meleg ételekkel és vegetáriánus választékkal egyaránt megtalálunk. Ezenfelül természetesen széles körű az italkínálat kávéval, teával, üdítőkkel és bárpulttal.

Nagyon fontos számunkra, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtsunk banki partnereinknek, amelyek egyediek, és amelyeken keresztül máshol el nem érhető élményeket tudnak ügyfeleik számára biztosítani

– ismertette Eölyüs Endre, a Mastercard Magyarországért és Szlovéniáért felelős igazgatója. A prémiumszegmens számukra kiemelten fontos, ezért ezekre az igényekre szabott, sőt, akár látens igényeket kielégítő szolgáltatásokkal igyekeznek élen járni. 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.