BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Baleset miatt három fővárosi busz is terelve közlekedik

Baleset történt a II. kerületi Pasaréti úton a Gábor Áron utcánál, ezért terelve jár az 5-ös, a 91-es és a 291-es busz – számolt be róla csütörtökön délelőtt Facebook-oldalán a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Közleményükben azt írták, hogy az 5-ös autóbusz a Pasaréti tér felé nem érinti a Városmajor utca és a Pasaréti tér közötti megállókat, Rákospalota, Kossuth utca felé pedig a Júlia utca és a Vasas sportpálya megállót.

A 91-es autóbusz a Nyugati pályaudvar felé nem érinti a Gábor Áron utca és a Pusztaszeri körönd közötti megállókat, a 291-es autóbusz pedig szintén ebben az irányban nem érinti a Szarvas Gábor út és a Pusztaszeri körönd közötti megállókat.

A katasztrófavédelem azt írta, hogy személygépkocsi és motorkerékpár karambolozott a Pasaréti út és a Gábor Áron utca kereszteződésénél.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.